NL | EN

Onze partners

Rozzi SpA

In 1970 opgericht door Enrico Rozzi, begon als fabrikant van poliepgrijpers voor laadkranen. Vandaag is Rozzi SpA een wereldwijd erkend producent van hydraulische en elektrohydraulische grijpers voor vele gebruiksdoeleinden. Een professioneel team van gedegen opgeleide werknemers garandeert een snelle en op persoonlijke wensen toegepaste oplossing. De marktleiders onder producenten van kranen, laders, graafmachines, laad- en havenkranen zijn voorzien van Rozzi materieel. Een minimalisering van onderhoud, efficiлntie, kwaliteit, betrouwbaarheid, innovatie, veiligheid en het gebruik van speciaal gehard staal zijn de kernwoorden van ons productaanbod.

> Ga naar ons Rozzi-assortiment

Euroram-Rockmaster B.V.

Een dynamisch bedrijf dat voornamelijk gespecialiseerd is in hydraulische sloophamers. Met haar merk GLOBRAM heeft Euroram-Rockmaster B.V. een wereldwijd betrouwbaar Curriculum Vitae geschreven. Een gepassioneerd team van technici en de eigen produktielijn dragen bij aan secure invulling van benodigdheden. De combinatie van praktische ervaring en kennis resulteert in kwalitatief hoogwaardige producten, waarmee een trend wordt gezet op het gebied van kwaliteit en innovatie, veiligheid onderhoud en service.

> Ga naar ons GLOBRAM-assortiment

T.A.M.

Dankzij een meer dan 30 jaar lange ervaring en een brede knowhow op het gebied van mechanische en hydraulische producten en systemen, heeft T.A.M. elan gegeven aan de productie van speciale en gangbare (container) hoekliften, container trailers (2 en 3 assen) en press containers (vaststaand en mobiel). T.A.M. is gecertificeerd volgens UNI EN ISO 9001-2000 normen en bezit de AF770 codering, een enorm strenge NAVO certificering. T.A.M. staat bekend om het leveren van kwaliteit met betrekking tot product en service. Voor de productie van T.A.M. hoekliften, container trailers en press containers worden materialen van hoogwaardige kwaliteit gebruikt. Service verlening aan en aandacht voor de klant geschiedt vanuit passie, filosofie welk wordt onderstreept door gedetailleerde NAVO richtlijnen. Naast het produceren voor en het leveren aan het wereldwijde bedrijfsleven, zijn er namelijk talloze en legio internationale NAVO eenheden die T.A.M. producten en materieel in hun vloot bezitten. Equipment Service Benelux B.V. is er trots op om door T.A.M. te zijn uitverkoren om haar degelijke en betrouwbare producten en onderdelen te mogen vertegenwoordigen. Equipment Service Benelux B.V. is U dan ook met betrekking tot de T.A.M. producten en onderdelen graag tot uw dienst.

> Ga naar ons T.A.M.-assortiment

O.M.P.

O.M.P. is een toegewijde organisatie die het produceren en leveren van hydraulische hamers tot kunst verheft. De wens van de klant te allen tijde respecterend wordt er voortdurend gezocht naar verbetering van kwaliteit in de meest brede zin van het woord. Van product tot sales, van after sales tot ontwerp, van mogelijkheden tot deelbetaling tot transport, van … tot noem maar op, in elke vezel zit de motivatie om de klant tevreden te stellen. Juist in deze filosofie herkent Equipment Service Benelux zich. Met trots vertegenwoordigt Equipment Service Benelux het assortiment van O.M.P.

> Ga naar ons O.M.P.-assortiment

ZATO

Equipment Service Benelux vertegenwoordigt ZATO, de Italiaanse fabrikanten van metaal- en schrootrecyclinginstallaties voor ferro- en non-ferromaterialen. Al meer dan 20 jaar produceert ZATO recyclinginstallaties en apparatuur voor de verwerking van schroot. Het complete assortiment van op maat gemaakte metaalversnipperingsoplossingen voldoet aan elke productievereiste: van voorversnipperaars tot dubbelassige versnipperaars, van sloopscharen tot schrootreinigingsinstallaties. Dankzij de expertise van engineers en state-of-the-art technologie staat Equipment Service Benelux B.V. namens ZATO garant voor een hoog niveau van personalisatie en volledige ondersteuning op afstand.

> Ga naar ons ZATO-assortiment